Подячні молитви царю небесному, богородиці, миколая чудотворця, ангелу зберігачу

Всі події, що приносять гарний настрій і емоції, люди сприймають як належне. Але варто тільки принести в сім`ю нещастя, смуток, біду, все починають цікавитися "За що?", "Чому?", "Як же так?". Хоча в світі все заслуговують і того, і іншого.

Справжній віруючий вважає, що все позитивне - це божа милість, а сумні і нещасні ситуації - розплата за гріхи свої. Для того, щоб сказати спасибі за ласку і уникнути розплат долі, у християн існують подячні молитви святим. Як же правильно все робити за церковними правилами?

Небеса народженому посилають Ангела Хоронителя. Він є навіть у нехрещених людей. Вони божественні і безсмертні. Є думка, що Ангел не здатний допомагати своєму підопічному самовільно. Подячна молитва Ангелу Хранителю буде почута тільки якщо жити чистим життям. Головне - не лихословити, не принижувати інших людей, відмовитися від шкідливих звичок, які псують ауру людини.

Пресвята Богородиця народила світу сина Божого, Ісуса Христа. Подячна молитва Пресвятої Богородиці звернені в знак вдячності за те, що вона дала обід невинності в знак вдячності Богу і цим обідом подарувала світові Спасителя нашого. Жінки просять її подарувати їм діток, знайти надійного чоловіка, залагодити всі проблеми в сім`ї. Молитва Божої Матері допоможе, головне не забути про слова подяки.

Микола Чудотворець допомагав людям, молячись за них, просячи порятунку, зцілення. Він допомагав людям грошима, рятував їх від стихійних лих, допомагав врятуватися від голоду і примиритися з самими собою. Багато людей незалежно від віросповідання просять саме Миколи допомогти їм. Не потрібно забувати про свого рятівника і після здійснення чуда. Молитва Миколі Чудотворцю, як і молитва Миколи Угодника, з вдячністю повинна проговорюватися набагато частіше, ніж благання про допомогу.




Всі святі, так само як і Ангел Хранитель, - це посередники між Богом і людиною. Їх необхідно дякувати за милість Бога до нас, за їхню працю, і тоді слова будуть почуті.

Подячні молитви Царю Небесному, Утішителю: Царю Небесний, Утішителю, Душе істини, що всюди єси і вся виконуй, Скарб благих і життя Подателю, прийди і вселися в нас, і очисти нас від всякий скверни, і спаси, Благий, душі наші.

Тропар, глас 4-й: Вдячна суще недостойний раб Твій, Господи, про Твоїх великих благодіяння на нас колишніх, що славить Тебе хвалимо, благословимо, дякуємо, співаємо і величаємо Твоє милосердя, і рабськи любов`ю взиваємо Ти: Благодійника Спасе наш, слава Тобі. Кондак, глас 3-й: Твоїх благодіянь і дарів задарма, яко раба непотрібного, сподобилася, Владико, до Тебе усередині притікає, подяка за силою приносимо, і Тобі яко Благодійника і Творця славящее співаємо: слава Тобі, Боже Всещедрий. Слава Отцю і Сину і Святому Духу. І нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Богородиці: Богородице, християнам Помічниці, Твоє заступництво стежити раба Твої, вдячно Тобі співаємо: Радій, Пречиста Богородице Діво, і від усіх нас бід Твоїми молитвами завжди визволи, Єдіна незабаром заступництво.

Молитва після закінчення будь-якої справи: Виконання всіх благих Ти є, Христе мій, виконай радості і веселощів душу мою і спаси мене, бо Єдін многомилостивий. Господи, слава Тобі.

Відео по темі статті

Поділися в соц мережах:


Увага, тільки СЬОГОДНІ!

» » Подячні молитви царю небесному, богородиці, миколая чудотворця, ангелу зберігачу